OK Skogsvargarna

Välkommen till Hunneberg och OK Skogsvargarna! Orienteringsklubben arbetar idag med att lära ut orientering. Klubben arrangerar även tävlingar, skidskola och tipspromenader.

Orientering & Ungdomsverksamhet

Klubben sysslar idag främst med orientering och längdskidåkning och har cirka 250 medlemmar. Vi arrangerar orienteringstävlingar varje år samt träningstillfällen för våra medlemmar och grannklubbarna. Vi lär även ut
orientering till elever och lärare i Vargöns skolor. Klubben har idag en ungdomsverksamhet där vi erbjuder nybörjarkurser i orientering. I denna verksamhet anordnar vi även träningstillfällen för orientering, tävlingar, skidskola samt andra aktiviteter.

Klubblokal och motionsspår

På Bergagården finner du vår klubblokal som många av våra aktiviteter under året utgår ifrån. I anslutning till lokalen finner du våra motionsspår - Bergagårdsspåren. Dessa spår ärsjälvklart öppna för allmänheten och består av 2,5 km, 5 km och 10 km motionsspår samt ett elljusspår på 2,5 km som är tänt kvällstid när bastun är öppen. Elljuset går också att tända via en knapp på det hörnet av klubblokalen som vetter mot elljusspåret. Då lyser det cirka en timme från senaste tryckningen.

Skidspår och bastu

Klubben sköter spårningen av skidspår på Halle- och Hunneberg vintertid. För ett se en karta över de spår som är aktuella i vinter, vänligen besök vår hemsida. I vår klubblokal finns omklädningsrum med dusch och bastu som är öppet för allmänheten. Bastun har öppet tisdagar, torsdagar kl. 17.00-20.00 samt lördagar kl. 10.00-14.00.

Tipspromenad

Vi arrangerar även tipspromenader under året. Klubben har hållt i tipspromenader vid Bergagården sedan hösten år 1997 och totalt har

35 000 starter gjorts. Aktuella datum och tider för årets tipspromenader

är söndagar från och med 20 mars - 22 maj samt söndagar i

oktober-december.

Kontakt

Tel: 0521-61639
Tel: 0521-220408
E-post
Hemsida